Звездата на ЦСКА 1948 – Ивайло Чочев, остана щастлив след победата с 3:1 като гост на Локомотив Пловдив. Полузащитникът реализира две попадения в срещата, а също така заговори и за евентуален трансфер в чужбина.

„Труден мач срещу отбор като Локомотив, който беше в челото на класирането с много точки. Радващото е, че успяхме да спечелим навън, на негостоприемен стадион срещу добър отбор. Влизаме в серия от две поредни победи. Сега имаме домакинство, което трябва да си вземем и ще завършим полусезона горе в класирането“.

98 снимки

„Цялата седмица се готвихме за този мач. Треньорите ни казаха къде са техните силни и слаби страни. Използвахме ги по най-добрия начин. Създадохме доста положения, вкарахме три гола, бяхме стабилни в защита, което искаше от нас треньора. Щеше да е добре, ако не бяхме допуснали този гол, но радващото е, че успяхме да победим и да вземем трите точки“.

„Моята роля на терена не е да вкарвам и никога не ми е било цел. Радващо е, че успявам да вкарвам в този момент и така помагам на отбора да трупаме точки, да вървим напред и отборът да има самочувствие“.

„Да, разбира се, очаквам предложения от чужбина. Когато свърши полусезонът или накрая на сезона, очаквам да има някакво запитване, както имаше и лятото“, заяви Чочев.