ЦСКА 1948 и Локомотив София излязоха с обща инициатива. Двубоят между двата отбора от следащия кръг на първенството ще премине под мотото "Мач на честта". Срещата е в неделя от 18:45 часа на стадиона в Бистрица. 

"ЦСКА и Локомотив (София) с обща инициатива за "Мач на честта"! 

Двата клуба канят състезателите и ръководителите на отборите си от АОГ - София на стадиона за двубоя от седмия кръг на efbet Лига между двата тима.

Сблъсъкът е в неделя (21.08) от 18:45 ч. на стадион "Витоша", а специалните гости на събитието от армейския състав през сезон 2016/17 ще стъпят на терена преди първия съдийски сигнал, за да получат благодарствени грамоти и подаръци от ЦСКА.

Двубоят между "червените" и "железничарите" ще премине под мотото "Мач на честта", тъй като и двата отбора започнаха честния си път към завръщането в елита на България от най-ниската дивизия на родния футбол.

Именно това са хората, които положиха основите, за да можем днес да се радваме на представянето на двата столични клуба в efbet Лига.

Армейци, елате на стадиона, за да отдадем заслуженото на "Децата на ЦСКА", водени от старши треньора Валентин Илиев, които вдигнаха трофея от четвъртия ешелон! Те го заслужават!

Благодарим на Локомотив (София), че се отзова да се включи в инициативата.

Очакваме ви в неделя! САМО ЦСКА! 
", написаха от ЦСКА 1948.