От ЦСКА 1948 ще поискат официално главата на съдията Димитър Димитров. Претенциите на „червените“ са за дузпата, която бе отсъдена в полза на Ботев Пловдив. Тодор Неделев бе точен от бялата точка за 1:0, а в крайна сметка „жълто-черните“ победиха с 3:1.

Столичани са категорични, че нарушението на Дени Александров срещу Па Конате е извън наказателното поле. Димитров разгледа ситуацията и на ВАР, но потвърди решението си.

Антон Узунов
25 снимки

„Червените“ са записали, че предстои да внесат жалба срещу съдийството. Членът на УС Никола Газдов пък скочи на Димитров, както и колегата му Георги Иванов, който отговаряше за ВАР.

„1.) Ако си футболен съдия и смяташ, че това е дузпа – или си корумпиран, или крайно некадърен. 2.) Ако си отговорник за ВАР и потвърдиш, че това е дузпа – или си корумпиран, или крайно некадърен“, написа от в социалните мрежи и сложи снимка, на която се вижда, че Александров спъва Па Конате извън наказателното поле.

Иначе „Мач Телеграф“ научи, че ЦСКА 1948 скоро ще се похвали с ново попълнение. Тимът се е разбрал с централен нападател, който ще реши проблемите в атака. 

Повече подробности четете в днешния брой на „Мач Телеграф“


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.