Националът на ЦСКА 1948 - Георги Русев, е на мнение, че начинът, по който ЦСКА изписва името на отбора му при гостуванията на "Армията" е неуважителен. 

„Надявам се на добро представяне и да се поздравим с трите точки. Надявам се вдругиден да диктуваме темпото – без значение дали сме по-напред в класирането, трябва да дадем всичко от себе си, за да спечелим трите точки, особено на „Армията“. Не мисля, че е уважително да не се изписва името ни, когато гостуваме тук. Защото ние, когато те са били гости, сме ги уважавали с това, мисля, че така трябва да бъде и занапред“, каза Георги Русев по отношение на това, че при гостуванията си на „Армията“, името на ЦСКА 1948 не се изписва на таблото на стадиона.

Той се върна и към загубата на България от Черна гора в европейска квалификация.

„Не мисля, че трябва да си вкарваме допълнително напрежение с позицията в класирането. Основното е да следваме плана на треньорския щаб и да вярваме във възможностите си, на „Армията“ се гостува тежко, ще дойдат и доста хора, което ще направи мача по-приятен. Най-нормалното е да има провокации, дори в Подгорица имаше неспортсменски прояви, на Кирил Десподов му светеха с лазер в очите преди изпълнението на дузпата. Разбира се, че ме е яд, играеш за България, особено когато не побеждаваш – срещу Иран не играхме добре, но срещу Черна гора, особено второто полувреме, показахме добро лице и не заслужавахме да загубим. Имаше огромна доза разочарование, но няма какво да направим, трябва да гледаме напред“, завърши нападателят на ЦСКА 1948.