Изпълнителният директор на ЦСКА 1948, Добрин Гьонов, обясни с какви функции ще бъде натоварен Стойчо Младенов, който беше представен като оперативен директор на клуба. Той добави, че голямата цел е обединение на "червената" общност. 

10 снимки

„Търсим да обединим клуб, който да е на фенове и легенди. Нашата цел е да има единен ЦСКА. Обединение трябва да има сред хората. От това разделение печелят единствено Левски и Лудогорец. Мисля, че в близко бъдеще клубът ще е един“, започна той.

„Опитваме се да покажем, че това е работещ модел. Никой не е бил гонен и всеки ще бъде посрещнат с отворени обятия. Младенов ще помага на структурно равнище. Знаете на Запад колко хора работят в оперативната част на клуба. Той има огромен опит и ще ни бъде много полезен. Спортно-техническата власт остава при Любо Пенев“.

„Имаме проекти за развитие на клуба ЦСКА, включително и по отношение на баскетбола. Младенов иска да се развива, така че се надявам да помогне на каузата. Ние подобяваме с всеки изминал ден терена в Бистрица и игрищата. Винаги се опитваме да гарантираме добри условия за фенове и гости. Ще видите някои изненади още в неделя“, завърши Гьонов.