Голмайсторът в efbet Лига, към момента, и футболист на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев изрази радостта си от доброто представяне на отбора, след пет изиграни мача в шампионата. 29- годишният полузащитник смята, че неговите попадения, които са седем на брой, са принос на целия отбор и се надява борбата им за челните места да продължи така успешно както досега. Той бе награден за най-добър играч в петия кръг от първенството.

lap.bg
14 снимки

„Това, че бележа голове е добре свършена работа от целия отбор. Да се надяваме, че всички ще започнат да вкарват. Целите на нашия треньор са всеки мач да излизаме за победа и три точки. Надиграваме се с всички. Няма как Любослав Пенев да не ни помага, знаем какво е постигнал във футбола. Лесно се работи с него. Бил е велик голмайстор, казва ни къде да заставаме, за да вкарваме.", започна Чочев.

„Доброто ни партньорство с Георги Русев се дължи на това, че играем много време заедно. Той е в страхотна форма. Ролята ми не е да вкарвам, но така става за момента. Надявам се да продължим така. В момента съм изцяло концентриран върху представянето си с екипа на ЦСКА. Ако пристигне добра оферта, защо да не се върна в чужбина.", коментира футболистът.

„Лудогорец е един от най-добрите отбори в България, играхме скоро с тях. Взехме точка, можехме да победим. Защо да не ги бием в Разград, когато дойде мачът. Нов треньор имаме в националния отбор. Дано имаме повече успехи и да има добри резултати. Да се надяваме, че ще закара България на голям форум. Играем за всичко.”

„Треньорът ни казва, че излизаме всеки мач за победа, няма как да не мислим за някакъв трофей. Ако не трофей, то поне да се преборим за челните места“, завърши Ивайло Чочев.