Лудогорец срещу ЦСКА 1948 - eдно съперничество със сравнително кратка история, но с много интересни факти около нея. Двата отбора са се срещали за първенство, за купа и за суперкупата в страната, а цифрите ни показват следното:

10. Толкова са двубоите между двата клуба общо в историята. Първата им среща е на 8 ноември 2020 година, завършила с категоричен успех 3:0 за Лудогорец.

9. Играчи от 9 различни националности Румъния, Конго, Португалия, Гана, Нидерландия, Аржентина, Бразилия, Бенин и Сърбия са вкарвали попадения в срещите до този момент. Първият чужденец, разписал се е Клаудиу Кешеру.

8. Точно толкова са попаденията на голмайстора на Лудогорец в efbet Лига до този момент Руан Круз. Бразилeцът се още не се е разписал срещу ЦСКА 1948.

7. Толкова са наброй срещите, в които не е показан червен картон, a в три случая играчи са били гонени от игра.

Дали данните ще се променят съществено, това зависи от двата отбора, които ще се срещнат отново този уикенд в Разград. Срещата от 23-ия кръг на efbet Лига е в неделя, 3 март, от 17:00 часа. Срещата можете да гледате по DIEMA SPORT и да следите в развитие в Gong.bg.

Още от предаването "Преди кръга" за сблъсъка можете да видите тук:

Цялото предаване "Преди кръга" по DIEMA SPORT: