Наставникът на ЦСКА 1948 Николай Киров сподели, че целта пред отбора е да печели колкото се можеше повече от всеки един двубой.

„Отборът на домакините владееше по трайно топката, по–сигурно. В по-голямата част от двубоя за нашия отбор бяха дефанзивни действия. Нямахме добър преход в предни позиции. При по-добра точност щяхме да изскочим на някаква голова позиция. Общо взето успяхме да създадем само едно голово положение. За нас е важно да трупаме актив. Всяка една точка е плюс. Изоставаме в това отношение“.

Yulian Todorov / LAP.bg
66 снимки

„Представянето на Наумов беше много добро. Хубавото е, че за първи път от началото на шампионата не допуснахме гол. Такива мачове трябва да ни вдигат самочувствието. Увереността беше доста понижена. Всеки един положителен мач трябва да ни дава увереност. Стана динамичен мач. За българския футбол е важно да се случват такива динамични двубои, защото това вдига и самото ниво“.

„Повърхностно погледнато като физика добре седяха. Сега трябва да видим в този сгъстен цикъл как да разпределим усилията на всички състезатели“.

„Специфично за него е трайното владение на топката. Имаха го. Беше важно да затворим пространствата пред вратата. В по-голямата част от двубоя успяхме да го направим. Не мисля, че сме се изненадали и двамата“.

Антон Узунов
73 снимки

„Никога не е напред каквото стане. Отборът трябваше да пресира 10-15 метра по-напред и да сме точни при прехода в атака“.

„Крайна цел – не. Правим краткосрочни цели. Няма как да излезем от незавидното положение директно. Целта е във всеки един двубой да трупаме точков актив“, заяви Киров на пресконференцията след нулевото равенство срещу Левски.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.