Треньорът на ЦСКА 1948 - Любослав Пенев говори пред медиите на пресконференция след победата с 5:2 над Ботев Враца. Той изрази задоволство от убедителния успех и поздрави специално Чочев за 4-те му гола. Наставникът на "червените" подчерта, че е имало доста противоречиви отсъждания в мача от съдийско естество, но не пожела да ги коментира.
"Играем еднакво добре и с 10, и с 11 души. Червените картони ги  има в играта и ние сме длъжни да се справяме. 
 
Момчетата тренират със самочувствие и след това го показват по време на мачовете. Вървиме добре и така трябва да продължаваме. Наясно съм, че ще има равенства и загуби, но е важен крайният резултат. Има конкуренция, има отложени мачове, има и причини за това. Аз си гледам моя отбор и продължаваме да работим. 
 
Не само в България, но и навсякъде по света не е лесно да вкараш 4 гола. Браво на Чочев, на останалите също, защото те имат принос за това постижение. 
 
За съдийството мога само да кажа, че имаше доста противоречиви отсъждания и спирам до тук. Да, ВАР е в помощ, но въпросът е на кой. Не искам да ми помагат, но не искам и да ми пречат. Ще отворя една лека скоба - не е нормално главният съдия да не уважава помощниците си.Това са факти", коментира Пенев.