Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров заяви, че напуска отбора. В последния мач на тима за сезон 2021/2022 в efbet Лига „червените“ завършиха наравно при резултат 1:1 в гостуването си на Локомотив Пловдив, с което мечтите за участие на бараж за Европа бяха изпепелени.

„Като двубой първо. Лошо начало за нашия отбор. Доста смутени първи десетина-петнадесет минути. Допуснахме доста елементарни грешки, откъдето дойде и повеждането на Локомотив Пловдив. Постепенно в мача нещата се нормализираха. През втората част ги доминирахме териториално. Съумяхме да създадем няколко ситуации, съумяхме да отбележим гол, но, за жалост, явно не ни достига“.

Kiril Bekyarov / LAP.bg
53 снимки

„Винаги има разочарование, когато си можел да направиш нещо по-запомнящо се. Имах доста откровен разговор с момчета в съблекалнята. Като си припомним само ситуацията, в която специално аз и моят екип започнахме работа в този клуб, бе доста трудно. Благодарение на състезателите излязохме от доста трудни ситуации. Хубаво е да има по-добър завършек, но живота продължава“.

„Не можем да кажем, че един мач е бил решаващ. Решаващо беше, че постоянно бяхме догонващи откъм точки. Стартирахме с една точка в шестия кръг. Доста е трудно през целия сезон. Съумяхме да достигнем отборите, от които изоставахме, но една точка не ни достигна“.

„Моят ангажимент към ЦСКА 1948 приключи. Ще търся ново предизвикателство“, бяха думите на Киров след двубоя.