Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Николай Панайотов, съжали за пропуснатите шансове пред неговия отбор при загубата с 0:1 у дома от Берое.

„Стигна се, че така ни надхитриха и реално отборът на Берое си чакаше шанса. Може би през целия мач играхме в тяхната половина. Не съм видял ситуацията, някой казват има, други, че няма. Това е без значение, ние не може да допускаме гол“.

startphoto.bg
73 снимки

„Това са последните минути на двубоя. Това, което казах – отборът беше изцяло в противниковата половин, контратака…За съжаление, след намесата на нашия вратар, топката пак попадна в техен играч и за наше нещастие получихме гол. Симеон Василев не игра заради натрупани жълти картон“.

„Берое разполагат с добри хора в нападение, особено двамата им централни нападатели, Вини Трибуле също. Нормално е, когато един отбор атакува и бъде хванат на контраатака да има пространства. Жалко е, че и през първото, и през второто полувреме не успяхме да вкараме, бяха ни неточни ударите. Не бих казал проблем на двамата централни защитници в тези ситуации, а по-скоро, когато има празни пространства е по-трудно за нашия отбор да се защитава с по-малко хора“.

„Със сигурност липсва, щом не можем да имаме това присъствие пред наказателното поле на противника. Със сигурност на Ради (Кирилов) не му е там позицията, но това, което исках беше именно той да изскочи зад гърба на защитата, защото е скоростен човек. Но съжалявам, че Жека (Евгений Сердюк) не можем д го използваме. Може би малко бавно върви неговото възстановяване. Щом нямаме успех пред противниковата врата, значи ни липсва този човек“, заяви Панайотов на своята пресконференция.