Наставникът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов видя много брак в действията на футболистите му при загубата от ЦСКА на стадион „Българска армия” с 0:2.

„Тежък мач за нашия отбор. Не очаквах да стоим толкова плахо. Опитвахме се да печелим единоборствата, но те имаха повече успеваемост. Нямахме спокойствие при владението на топката и имаше доста брак в действията ни, което беше разковничето.

Ние като отбор трябва да знаем, кога да излезем напред, кога да чакаме в средна третина. Не ни бяха такива указанията. Трябваше да играем високо”, коментира Панайотов.

„Няма какво да се отразява психически тази загуба. Мачът минава, идва подготовка за следващата среща. Ще се опитаме да вдигнем момчетата.

Промяната трябва да бъде позитивна. Все пак сме домакини. Ще се опитаме да се противопоставим на добър отбор като Черно море. Надявам се там да покажем лицето, което искаме да виждаме.

За мен всеки мач е важен, независимо срещу кой противник играе. Искаме да изградим стил, с който да се превърнем в доминиращ отбор”, каза още младият специалист.