Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов, внесе яснота относно ситуацията с Ивайло Чочев. Въпреки информациите, че националът ще премине в Лудогорец, босът на "червените" заяви, че футболистът е играч на ЦСКА 1948 и отборът го очаква на подготвителния лагер. 

"Ивайло Чочев е футболист на ЦСКА. Момчето се върна вчера от лагер, в момента излиза в почивка. Чакаме го в Банско, така че да води отбора следващия сезон, като един истински лидер, какъвто е той", заяви Гьонов. 

"Към Даниел Наумов е имало доста често запитвания. Идвали са и конкретни оферти, които сме обсъждали с него, но той е заявявал, че предпочита да остане при нас. Използвам случая да изкажа възхищението си от представянето му. Ивайло Чочев също направи силни мачове. Футболистите в младежкия и юношеския национален отбор също. Това показва, че футболистите при нас се развиват правилно", допълни Гьонов. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.