Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов излезе в официално обръщение към привържениците на "червените" преди дербито с Левски през идващия уикенд. 

Двата тима се изправят един срещу друг, а един от ръководните органи в ЦСКА 1948 излезе с мотивиращо послание към феновете, призовавайки ги към подкрепа във важната среща.

Ето и пълното изявление, без редакторска намеса:

Армейци“,

Обръщам се към всички фенове на ЦСКА.

В събота предстои един емблематичен мач за България.

Истинското Вечно дерби се завръща. Сблъсък, предложил ни толкова незабравими мигове през годините.

Битка, в която независимо от проблемите и несгодите, винаги сме излизали задружни. Защото това е ЦСКА, повече от отбор – идеология!  

От едната страна водени от Красимир Балъков, Йордан Юруков, Кирил Котев и Ангел Рангелов ще стъпят Мартин Камбуров, Ивайло Чочев, Венцислав Василев, Даниел Наумов и всички други „армейци“ с мисия да се борят за честта на ЦСКА.

А срещу тях ще е добре познатият отбор в синьо. Този, който преди години ни погреба. Обяви ни за изчезнали. Но червената идея няма никога да изчезне, докато има смели хора, които да я защитават честно и храбро. И онези трябва да го знаят!

Сега е моментът да загърбим различията между нас и да подкрепим българския състав на ЦСКА в това важно дерби.

Преди време те изкараха показно катафалка. Ние запазихме ниво. Продължихме и доказахме, че мястото ни е в първия ешелон. По честен начин преминахме през всички нива на българския футбол. Завърнахме се за да им покажем, че ЦСКА е вечен.

Време е да пронижем с ярка светкавица гъстата синя мъгла, надвиснала от години над съперника. Време е да им забием червения пирон, както на терена, така и в митичния Сектор „Г“!

Ела и подкрепи отбора на стадиона!

САМО ЦСКА!

С уважение,

Добрин Гьонов


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.