Наставникът на ЦСКА 1948 – Николай Панайотов, призна, че не е останал доволен от показаното от неговия тим през първото полувреме на четвъртфинала за Sesame Купа на България срещу Лудогорец.

Разградчани се наложиха с 3:1 и намериха място на полуфиналите в турнира.

”Оценката ми е, че направихме едно много лошо първо полувреме. Играхме със страх. Имахме няколко много млади момчета, може би им беше трудно. Лудогорец е много добър отбор.

Не разбирам защо през първото полувреме се играеше със страх. През второто направихме смени, които дадоха тонус. Успяхме да създадем ситуации, играехме в половината на противника. Направихме обаче нелепа грешка при третия гол и там мачът свърши.

На почивката вкарахме човек в центъра на терена, който е опитен. Голът стана от рикошет. Тежко е когато, получиш гол рано през второто полувреме”, каза Панайотов след мача.

„Съжалявам единствено, че нямахме самочувствие през първото полувреме, което е странно.

Отпадаме от Купата, но се готвим за следващия мач с Лудогорец и трябва да покажем друго лице. Надявам с в неделя да изглеждаме по начина, по който изглеждахме през части от второто полувреме днес и да играем с по голямо самочувствие”, допълни още той.